Voor werkgevers

Payrolling is een interessante vorm van dienstverlening op gebied van personeelszaken en neemt al jaren een enorme toevlucht. Het levert voor werkgevers dan ook veel voordelen op. Vitaal in Twente neemt met payrolling het (juridische) werkgeverschap van u over.  U werft en selecteert of behoudt uw AOW-gerechtigde medewerker. Vitaal in Twente stelt het arbeidscontract op en verwerkt de salarisadministratie. U heeft controle over de dagelijkse werkzaamheden, maar loopt geen arbeidsrechtelijke risico’s.

Voordelen

Het faciliteren van het werken na de AOW-gerechtigde leeftijd is naar de mening van de regering niet alleen van belang voor de samenleving als geheel, die hierdoor langer gebruik kan maken van de ervaring en kennis van de generaties die nu aan het werk zijn, maar ook voor werknemers zelf die om uiteenlopende redenen behoefte kunnen hebben om te werken na de AOW-gerechtigde leeftijd.

Werken met AOW-gerechtigden biedt veel voordelen. Flexibiliteit, kennis & ervaring, loyaliteit en heel wat enthousiasme. Mooie ingrediënten om van uw project, werkzaamheden of overige taken een succes te maken. Als specialist in dit specifieke deel van de arbeidsmarkt vinden wij de ervaren flexwerker die perfect aansluit bij de wensen van uw organisatie.

Wanneer u gaat werken met AOW-gerechtigde uitzendkrachten wilt u vooraf goed geïnformeerd worden. Vitaal in Twente heeft veel ervaring met arbeidsbemiddeling en alles wat hierbij komt kijken. We staan u dan ook graag persoonlijk te woord over de mogelijkheden en voordelen van het werken met AOW-gerechtigden.

Door te kiezen voor payrolling via onze partner van Vitaal in Twente kiest u voor gemak én flexibiliteit. Ervaren medewerkers op een flexibele manier inzetten zonder arbeidsrechtelijke verplichtingen. Uw medewerkers van boven de AOW-gerechtigde leeftijd kunnen via Vitaal in Twente nog maximaal 5,5 jaar (aaneengesloten) werken. U betaalt alleen voor de gewerkte uren en maakt geen kosten bij ziekte van uw medewerker. U behoudt dus alle kennis en ervaring in huis tegen een scherp tarief!

Informatie over payroll?


Vestiging Almelo
Plesmanweg 9 - 209
7602 PD Almelo

Vestiging Zwolle
Simon Stevinweg 2-A
8013 NB Zwolle