Ondernemers

Veel ondernemers kiezen in deze tijd voor een ruime, flexibele schil om personeelskosten zoveel mogelijk in de hand te kunnen houden. Daarnaast zijn tijdelijke krachten nodig voor vervanging bij ziekte-, zwangerschapsverlof en tijdelijke extra drukte.

Hiervoor kunt u prima terecht bij Twente65plus.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van 65-plus krachten. Veel ouderen hebben helemaal geen zin
om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan
de maatschappij. Ook op werkgebied. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Het zijn ideale arbeidskrachten.

Werk voor 65 plussers. Dat kan bij Twente65plus Uitzendbureau!

Wilt u als 65-plusser nog werken? Een aantal uren per week tussen collega’s? Uw kennis en ervaring inzetten?
Misschien iets heel anders doen dan in uw eerdere loopbaan? Gewoon nog wat extra’s bijverdienen?

Werken na uw 65ste biedt de volgende voordelen:

U draagt als 65-plusser minder sociale premies af en hierdoor houdt u netto behoorlijk meer over. Uw bijverdiensten hebben geen invloed op uw AOW- uitkering/pensioen.

Wij hebben werk voor 65 plussers. Bent u geïnteresseerd in een leuke baan en 65 jaar of ouder? Schrijf u dan kosteloos in bij Twente65plus als werkzoekende. Vul hiernaast aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. U kunt ook een inschrijfformulier ophalen bij ons kantoor in Almelo.

Mag ik naast mijn AOW bijverdienen?

Ja, naast uw AOW mag u onbeperkt bijverdienen. U wordt niet gekort op uw AOW of pensioen, bijverdienen zoveel als u wilt. 
Wel raden wij altijd aan na te denken over evt. subsidies die u ontvangt. Wanneer uw inkomen stijgt kan het zijn dat u voor bepaalde subsidies niet meer in aanmerking komt.

Hoeveel ga ik verdienen?

Uw verdiensten zijn afhankelijk van het werk dat u gaat doen. Het salaris hangt af van de functiegroep waarin uw werkzaamheden vallen.

Moet ik een CV hebben?

Nee, dit hoeft niet. In veel gevallen stellen wij kandidaten eerst voor middels een korte omschrijving, opgesteld naar aanleiding van door u verstrekte gegevens op onderstaand inschrijfformulier en tijdens het intakegesprek. Na selectie door de potentiële opdrachtgever volgt er doorgaans een persoonlijk kennismaking/sollicitatiegesprek. Wanneer een (potentiële) werkgever wel om CV’s vraagt zullen wij u om een CV vragen en desgewenst helpen wij u bij het opstellen.

Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn met werk voor u als 65 plusser!

 

Wierdensestraat 136, 
7604 BM  ALMELO
T 0546 – 843 150
E info@twente65plus.nl

Twente65plus 
volgt de ABU CAO voor uitzendkrachten.
  


Eerst informatie aanvragen?