BHV Basis
Een BHV-er kan eerste hulp verlenen en een beginnende brand bestrijden. De cursus BHV is een zeer praktisch cursus. Deze opleiding bevat twee onderdelen. De eerste onderdeel bevat Eerste hulp. U leert wat u moet doen bij verschillende soorten letsels en het bedienen van de AED wordt getraind.

De tweede onderdeel is de brandbestrijding. U leert een beginnende brand te bestrijden met evakueren etc.

BHV herhaling
Met deze cursus blijft u kennis up-to-date en kunt u adequaat reageren in noodsituaties. Deze cursus is net als de BHV Basis en duurt 1 daag.

BHV 4 uur
Dit kunnen we aanbieden door middel van diverse programma´s met of zonder e-learnen. U voldoet aan de wettelijke eisen om de BHV-er getraind te houden.

Ook diverse subsidies zijn voor de BHV 4 uur mogelijk.

BHV Code 95
Met code 95 laat de chauffeur zien dat hij vakbekwaam is. Code 95 is een verplichting van de richtlijn vakbekwaamheid waarin staat wat u moet doen om beroepschauffeur te worden en te blijven..

Wij hebben de keuze uit 185 opleidingen Tevens bieden wij maatwerk, dat wil zeggen als u een cursus gecertificeerd wil hebben voor uw werknemers dan certificeren wij deze!

BHV Ploegleider
Een BHV Ploegleider zorgt in de chaos voor efficiënte leiding aan een groep BHV-ers. Alle facetten die behoren tot de taak van ploegleider komen aan bod. De Ploegleider BHV draagt verantwoording voor de uitvoerende kant van het BHV-beleid. Deze cursus bestaat uit een deel theorie en een aantal praktische oefeningen.

EHBO
Een EHBO cursus kan van levensbelang zijn. U leert alles dat nodig is om Eerste Hulp te kunnen verlenen. Lotusslachtoffers maken de praktijkoefeningen zo realistisch mogelijk. Zo leert u de theorie direct toe te passen in de praktijk. Alle EHBO docenten werken conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Wanneer er een EHBO opleiding wordt afgerond ontvangt de cursist een diploma van de Oranje Kruis.

Opleidingscentrum
De meeste opleidingen worden bij de bedrijven door heel Nederland in-company verzorgd. Hierdoor bespaart het bedrijf de reiskosten van de werknemers en kan onze docent ter plaatse op de bedrijfsspecifieke situaties ingaan.

Naast onze eigen opleidingcentra organiseren we in het land wekelijks cursussen bij hotels of zalencentra, dus geen extra reiskosten en geen extra belasting van het milieu.

In Almelo, Alpen ad Rijn, Spier, Assen, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Venlo maakt Hofman Veiligheidsopleidingen gebruik van opleidingslocaties met lokalen en oefenruimtes waar al onze cursussen kunnen worden gegeven.

Voor zorginstellingen hebben we bijvoorbeeld in Almelo een 4 bedkamer ingericht voor het oefenen met ontruimen. In onze opleidingcentra zijn we in staat om voor iedere branche een specifieke situatie te realiseren.

 Plesmanweg 13
7602 PD Almelo
 

Ons postadres:
Postbus 60
7600 AB Almelo

Telefoon    085-27 36 360​info@janhofman.nl