Klussenservice

Een schilderij ophangen, dakgoten schoonmaken, een kastje in elkaar zetten, een deur die niet goed sluit...geregeld zijn er grote of kleine klussen die gedaan moeten worden in en om uw huis. Klussen waar u zelf niet aan toekomt, of die u fysiek niet (meer) aankunt. Dan is het fijn om onze professionele klussendienst te kunnen inschakelen.

Dienstencheque van de gemeente

In veel gemeentes is het mogelijk om Dienstencheques aan te vragen en in te zetten bij Servicediensten. U kunt dan tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze diensten. Een dienstencheque (ook wel HHT genoemd) kost €5,- of €8,75, afhankelijk van de gemeente waar u woont.

Wij brengen u de eigen bijdrage voor de dienstencheque in rekening (dit mag zonder BTW), plus een toeslag via Servicediensten (met BTW). Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen.

Rekenvoorbeeld:

U maakt gebruik van onze klussenservice, en woont in een gemeente waar de eigen bijdrage voor de dienstencheque €5,- is. 

U betaalt dan 1 dienstencheque (€5,-) + een toeslag van €3,05. De dienstencheque wordt u in rekening gebracht via thuiszorgorganisatie Bions (dit zijn zusterbedrijven van Servicediensten Twente) en dit wordt zonder BTW gefactureerd. De toeslag wordt via Servicediensten Twente gefactureerd (dit is de prijs inclusief BTW). U betaalt dus in totaal €8,05. 

N.B. Een dienstencheque (of HHT) kunt u aanvragen bij de gemeente. U dient daarvoor een WMO-indicatie te hebben, het is echter niet noodzakelijk dat u cliënt bij Bions bent.

 

Kosten per uur

  • Bij inzet dienstencheque of HHT  € 3,05 + 1 uur HHT 
  • ​Zonder inzet dienstencheque of HHT € 28,75