Huishoudelijke ondersteuning

Schiet het huishouden er bij in? Vindt u het huishouden een vervelende klus? Bent u fysiek niet in staat om schoon te maken? Onze huishoudelijke hulp zorgt voor een goede schoonmaak van uw woning. Dit is voor iedereen die dat wil.

Als u niet meer goed in staat bent om uw eigen huishouden op orde te houden kunnen wij u helpen. Wij bieden hulp bij het huishouden van zowel huishoudelijke als ondersteunende aard. Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en omstandigheden. De werkzaamheden worden altijd in overleg met u uitgevoerd. We leggen alles vast in een Huishoud Ondersteuningsplan plan zodat het transparant is voor iedereen met wie u het eventueel wenst te bespreken.

Maatwerkvoorziening via de gemeente

Als u via de gemeente in aanmerking komt voor een beschikking bent u vrij om te kiezen uit één van de zorgorganisaties waarmee de gemeente een contract heeft afgesloten. Met de door u zelf gekozen zorgorganisatie regelt u de huishoudelijk hulp. U heeft altijd keuze vrijheid.

Wisselen van zorgaanbieder kan altijd indien u dat wenst. Servicediensten werkt samen met veel gemeenten en ook met veel zorgorganisaties om (eventueel) aanvullende services te bieden. Bel Servicediensten en wij bespreken samen met u welke service passend is voor u naast uw Huishoudelijk hulp.

Particuliere schoonmaakhulp

Indien u bij de gemeenten niet in aanmerking komt voor een beschikking dan kunt u uiteraard wel huishoudelijke hulp krijgen. Deze moet u dan wel zelf particulier inkopen. U kunt eenmalig een grote schoonmaakklus laten uitvoeren maar ook elke week schoonmaken is mogelijk. Wat u maar wenst en hoelang u maar wenst!