Wij doen uw zware strijkwerk!

Vindt het strijken ook zo zwaar? heeft u er ook zo’n hekel aan om uren achter de strijkplank te staan? Vraagt u zich ook af waarom het strijkgoed maar niet minder wordt? Maak gebruik van onze strijkservice! Dit is voor iedereen die nog wel zelf kan wassen maar waarvoor strijken te zwaar is geworden.

Wij halen het strijkgoed bij u thuis op. Wij maken individuele afspraken met u omdat elke klant andere wensen heeft. Service diensten heeft haar eigen was- en strijklocatie opgezet. Samen met samenwerkingspartners wordt hier uw was gestreken, gestijfd of gestoomd. Op een professionele wijze en tegen betaalbare prijzen! Servicediensten biedt op deze locatie arbeidsplaatsen aan aan mensen die begeleiding nodig hebben omdat ze niet, of niet geheel, zelfstandig kunnen werken. Op deze manier biedt u aan deze mensen werk en ondersteund u tevens ons maatschappelijk ondernemen. Eigenlijk is dit een ‘win-win’ situatie; zij vinden het geweldig werk en u bent blij dat het strijkgoed wordt gedaan!

Dienstencheque van de gemeente

In veel gemeentes is het mogelijk om Dienstencheques aan te vragen en in te zetten bij Servicediensten. U kunt dan tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze diensten. Een dienstencheque (ook wel HHT genoemd) kost €5,- of €8,75, afhankelijk van de gemeente waar u woont.

Wij brengen u de eigen bijdrage voor de dienstencheque in rekening (dit mag zonder BTW), plus een toeslag via Servicediensten (met BTW). Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen.

Rekenvoorbeeld:

U maakt gebruik van onze klussenservice, en woont in een gemeente waar de eigen bijdrage voor de dienstencheque €5,- is. 

U betaalt dan 1 dienstencheque (€5,-) + een toeslag van €3,05. De dienstencheque wordt u in rekening gebracht via thuiszorgorganisatie Bions (dit zijn zusterbedrijven van Servicediensten Twente) en dit wordt zonder BTW gefactureerd. De toeslag wordt via Servicediensten Twente gefactureerd (dit is de prijs inclusief BTW). U betaalt dus in totaal €8,05. 

N.B. Een dienstencheque (of HHT) kunt u aanvragen bij de gemeente. U dient daarvoor een WMO-indicatie te hebben, het is echter niet noodzakelijk dat u cliënt bij Bions bent.