Tuinonderhoud
 

Een mooi aangelegde tuin is een duur bezit. Maar werken in de tuin is zwaar.

Om lang van uw tuin te genieten is goed onderhoud nodig. Dit voorkomt dat u in de toekomst voor hoge kosten komt te staan, omdat de tuin verwildert en u rigoureus moet ingrijpen. Of we nu alleen voor u vegen of alleen grasmaaien, veel is mogelijk, zelfs de aanleg van een geheel nieuwe tuin!

Met onze tuinspecialisten maakt u rechtstreeks afspraken over wat er moet gebeuren. Zo nodig komt er iemand bij u langs om een inschatting te maken. U ontvangt vervolgens van ons een overzicht van de kosten.

Wij zijn in staat tegen een zeer scherp tarief uw tuin te onderhouden, omdat wij deels mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt kunnen inzetten. Uiteraard is er altijd sprake van goede begeleiding door een vakman. 

Dienstencheque van de gemeente

Daarnaast is het in veel gemeenten mogelijk om een dienstencheque (of HHT) in te zetten voor onze diensten. Mocht dit in uw situatie mogelijk zijn dan wordt dit in mindering gebracht op de kosten. Het gaat in dat geval om een korting van €12,65 of €16,40 per uur (afhankelijk van de gemeente waarin u woont), dus dat scheelt behoorlijk op het uurtarief! In veel gemeenten is het ook mogelijk om dienstencheques aan te vragen als u mantelzorger bent.

N.B. In het geval van inzet van dienstencheques, ontvangt u twee facturen. Een deel van de kosten mag namelijk zonder BTW gefactureerd worden via thuiszorgorganisaties Bions.  Het restant wordt gefactureerd via Servicediensten Twente. 

Dienstencheque

Een dienstencheque (of HHT) kunt u aanvragen bij de gemeente. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een WMO-indicatie te hebben.