Deelnemende bedrijven


Het samenwerkingsverband van 35 fysiotherapie praktijken in Twente waar u naar toe kunt gaan om snel te herstellen en adviezen kunt krijgen over een vitaler levenstijl


Zilveren Kruis Achmea faciliteert u met een collectieve zorgverzekering met kortingen van 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende dekkingen. Plus gratis 3 extra fysiotherapie behandelingen.


Het intermediair voor collectieve zorgverzekeringen voor werkgevers en voor Vitaal in Twente. Hapré Zorg & Inkomen zal de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea ook verder begeleiden.MinusPlus biedt intensieve persoonlijke begeleiding aan huis. Daar kunnen ze de "gehele situatie" overzien en de privacy van uw werknemers waarborgen. Budget coaching kan veel problemen voorkomen.

Uitzendbureau Twente 65 plus biedt de mogelijkheid om ervaren flexibel personeel op eenvoudige en kosteneffectieve wijze voor werkzaamheden en projecten. Ook voor de werknemers bieden we veel mogelijkheden om hun kennis en ervaring in te blijven zetten in de maatschappij. Dit houdt je scherp en vitaal.

 

Wij meten en bewaken de inzetbaarheid, fysieke en psychische gezondheid en fitheid van jouw personeel. Dat dit niet duur, saai of moeilijk hoeft te zijn bewijzen wij elke dag. Onze health checks en bedrijfsscans zijn dan ook niet onnodig gecompliceerd maar wel uniek.The Vital company begeleidt organisaties naar een vitale organisatie met duurzaam inzetbare medewerkers. Mobiliseren, motiveren en inspireren staan hierbij centraal. Wij bieden een op maat gemaakt vitaliteitprogramma waarmee je een daadwerkelijke resultaatverbetering bereikt op het gebied van ziekteverzuim, werknemerstevredenheid en duurzame inzetbaarheid.


HR ondersteuning (HR à la Carte), Loopbaanadvies, Loopbaanoriëntatie, Outplacement, Verbetertrajecten, Gedragstesten (competenties, vaardigheden, drijfveren, sterkten en zwaktes), Vertrouwenspersoon.
 

Voortdurend in beweging!
Vitaliteit staat bij ons hoog op de agenda! Samen met u werken we daar graag aan.
Voortdurend bieden we als Sportbedrijf Almelo de sport een aansprekend podium, stimuleren we sportdeelname en bieden we actieve en attractieve (top)sportbeleving. Tevens kunnen wij voor bedrijven sportieve uitjes organiseren en zijn er mogelijkheden om bij Sportbedrijf Almelo sportief te vergaderen.

Hofman Veiligheidsopleidingen doet al vanaf 1988 waar we goed in zijn. We werken uitsluitend met gekwalificeerde docenten met een ruime praktijkervaring.
Hofman Veiligheidsopleidingen biedt een basisopleiding bedrijfshulpverlener aan voor diverse instellingen en organisaties. Dit kan zowel een volledige cursus zijn voor een nieuwe bedrijfshulpverlener, of een herhaling.