Missie

Vitaal in Twente zet zich in voor een gelukkige, gezonde en actieve samenleving in Twente.  

Stichting Vitaal in Twente is een stichting die gedragen wordt door een aantal zeer betrokken strategische – en uitvoerende partners met een vertegenwoordiging van een eigen specialisme.

Waarom?
Simpelweg om het leven voor een ondernemer makkelijker, overzichtelijker en nog leuker te maken. Als ondernemer moet u al zoveel, van allerlei verplichtingen vanuit de Arbowet tot aan de nodige kansen die u zelf ziet en creëert.
Kortom het is erg lastig om het overzicht te houden en juist dat gaan wij voor u ontzorgen.   

Visie

Vitaal in Twente wil samen met u werken aan meer vitaliteit in Twente.

Wij geloven dat het inzetten op duurzame inzetbaarheid de Twentse zorgconsumptie kan afremmen. De zorg wordt onbetaalbaar, dit merkt bijna iedereen dagelijks, door te investeren in zinvol en gezond werk voor alle Tukkers kunnen wij de zorg betaalbaar houden. Samen met onze aangesloten partners gaan wij deze mooie regio vitaliseren.

​Met vitaal bedoelen wij inwoners die gelukkig, gezond en zinvol werken zodat ze energie over hebben om sociaal betrokken te zijn. Wij staan voor een grote uitdaging gezien de steeds grotere problematiek rond mantelzorg, persoonlijke financiën, overgewicht en de pensioenleeftijd die opgerekt wordt. Stichting Vitaal in Twente durft deze uitdaging aan om Twente gezonder, slagvaardiger en succesvoller te maken. 

Vitale mensen halen meer uit zichzelf. Zij zijn doelgerichter, beter in balans en succesvoller. Wij streven met onze programma's en diensten naar vitale, gezonde en gelukkige mensen.

Het samen werken aan vitaliteit en een gezonde levensstijl zal er toe bijdragen dat je langer in je vertrouwde omgeving kan blijven wonen en er minder kans is op een (chronische) ziekte.